FOCUS Vertaalbureau
Switch to English
Switch to English

Bel ons: 06 1619 7002

Stuur een e-mail: taaldienst@focus-vertaalbureau.nl

TOLKDIENSTEN

Gesprekstolk

Wanneer u gebruik wilt maken van een ervaren, beëdigde tolk voor een samenlevingscontract, levering van akte, hypotheekakte, huwelijkse voorwaarden, of een rechtszaak, dan helpen wij u graag.

FOCUS Vertaalbureau levert tolken voor rechtszaken en notarissen.

Voor rechtszaken en notarispraktijken stellen wij professionele beëdigde tolken beschikbaar. Ze staan cliënten bij die de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig zijn. We leveren exclusief beëdigde tolken Engels.

De gesprekstolk vertaalt steeds enkele zinnen van elke spreker voor de gesprekspartner(s). Het is het doel van de tolk dat alle gesprekspartners elkaar verstaan en begrijpen voor een goed verloop van de bijeenkomst. Deze manier van tolken is vooral geschikt voor bijeenkomsten met een beperkt aantal deelnemers, tot ongeveer tien personen.

"We laten FOCUS Vertaalbureau al onze Engelse tolken leveren. Het proces loopt altijd soepel en de tolken zijn stuk voor stuk vakmensen met verstand van zaken." Jeroen Wijts, notaris

Onze tolken

Wij werken met een team van vaste tolken. U heeft dus snel een geschikte en betrouwbare tolk beschikbaar. Onze tolken onderscheiden zich door ervaring, integriteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. En ze zijn allemaal geregistreerd in het Register voor beëdigde tolken en vertalers.

Belangrijk:

  • ervaring met het onderwerp van het gesprek
  • altijd werken op locatie
  • woonachtig in de regio
  • gekwalificeerd: tolk-/vertaalopleiding én registratie in Rbtv.
  • representatief, empathisch en professioneel
  • vloeiend in tenminste twee talen
  • simultaan vertalen: alles wordt vertaald
  • gesprekspartner voor opdrachtgever

Tarieven

De kosten voor een tolk zijn gebaseerd op de feitelijk aanwezigheid van de tolk bij de notaris of in de rechtbank, voorbereidingstijd en reiskosten. Als u een offerte aanvraagt kunt u precies aangeven waarvoor u gebruik wilt maken van een tolk. U ontvangt snel en vrijblijvend een duidelijke prijsopgave, waarbij we de dichtstbijzijnde geschikte tolk inzetten voor uw opdracht.

© FOCUS Vertaalbureau 2020

FOCUS Vertaalbureau

Hoflanderweg 52

1947 ZG Beverwijk

Tel. 06 1619 7002

E-mail: taaldienst@focus-vertaalbureau.nl

Btw nummer NL002073214B67

KvK nummer 3439 1978

Show Buttons
Hide Buttons