OVER ONS

FOCUS Vertaalbureau draagt klanttevredenheid, vakmanschap, zorgvuldigheid, transparantie en maatwerk hoog in het vaandel. Wij zijn bijzonder ambitieus én kritisch, en adviseren onze klanten daarom ook ongevraagd over zaken die ons opvallen en beter kunnen. Dit wordt gewaardeerd.

Onze klanten zijn onder meer: Wijts & Ten Brink Notarissen, Notaria, Scherp Advocaten, Boozd, SpamExperts, Kelly Services (W&S), Tebulo, Van Tongeren Kennemer, Tanger advocaten, Stouthart & Hilber Notarissen en bouwens &.

Lees meer over onze manier van werken.

“Praktisch ingesteld als ik ben, heb ik me tijdens mijn studie Engelse taal- en letterkunde aan de VU gespecialiseerd in onderwijskunde en vertaalwetenschappen. Vanaf 1994 ben ik professioneel actief als Engels vertaler en redacteur. In mijn eerste jaren heb ik veel medisch-farmaceutische vertalingen gedaan, maar in de loop van de tijd merkte ik dat ik juridische en zakelijke vertalingen veel leuker vond, en dat zijn nu de onderwerpen waar FOCUS Vertaalbureau zich mee onderscheidt.

Op verzoek van haar klanten heeft FOCUS Vertaalbureau in 2017 tolkdiensten toegevoegd aan haar dienstenpalet, en haar vertaaldiensten uitgebreid van alleen NL-ENG naar meertalig. Momenteel bestaat het team uit een groep van 20 gespecialiseerde, deels beëdigde, vertalers en 12 beëdigde tolken. En dat lukt, want we krijgen regelmatig het compliment van klanten dat ze door ons werk meerwaarde leveren voor hun eigen klanten, omdat zij door ons werk hún internationaal opererende klanten optimaal kunnen bedienen.”

Willem Ezerman

Graag worden  wij ook uw partner in taal!