Uw partner in taal sinds 1994. Gespecialiseerd juridisch vertaalbureau  | Telefoon: 06 1619 7002 | E-mail: taaldienst@focus-vertaalbureau.nl

OVER ONS

FOCUS Juridisch Vertaalbureau is al sinds 1994 partner in taal is van notarissen, advocaten, internationaal opererende bedrijven en tussenpersonen zoals uitgeverijen en marketingbedrijven. FOCUS Vertaalbureau wordt geleid door Willem Ezerman en is gevestigd in Beverwijk.

Wij dragen klanttevredenheid, vakmanschap, zorgvuldigheid, transparantie en maatwerk hoog in het vaandel. Wij zijn bijzonder ambitieus én kritisch, en adviseren onze klanten daarom ook ongevraagd over zaken die ons opvallen en beter kunnen.

Wij leveren
– juridische en bedrijfskundige vertalingen in diverse taalcombinaties;
– tekstredactie;
– tolkdiensten; en
– taaltrainingen zakelijk Engels en Legal English.

Met een team van 40 (beëdigde) vertalers, 38 beëdigde tolken en 2 vaste taaltrainers zijn we in staat om ook in geval van last-minute aanvragen te leveren wat u nodig heeft.

Onze klanten zijn onder meer: Bejo Zaden, Boozd, Hexapole, SpamExperts, Kelly Services, JN Led, Interster International BV, Qualifio, Scherp Legal, VZB advocaten, Beauty Pearl, Tanger Advocaten, Schuit Polak van den Hout Advocaten, Tebulo, De Regt Advocatuur, van Diepen van der Kroef Advocaten, Wijts & Ten Brink Notarissen, Notariskantoor Lautenbach, Stouthart & Hilber Notarissen, B&L Notarissen, de Kloosterboer Groep, Hemwood Advocaten, Best People, Middelbeek Lease en Van der Meer en Philipsen Gerechtsdeurwaarders.

Lees meer over onze manier van werken.

“Praktisch ingesteld als ik ben, heb ik me tijdens mijn studie Engelse taal- en letterkunde aan de VU gespecialiseerd in onderwijskunde en vertaalwetenschappen. Vanaf 1994 ben ik professioneel actief als Engels vertaler en redacteur. In mijn eerste jaren heb ik veel medisch-farmaceutische vertalingen gedaan, maar in de loop van de tijd merkte ik dat ik juridische en zakelijke vertalingen veel leuker vond, en dat zijn nu de onderwerpen waar FOCUS Vertaalbureau zich mee onderscheidt.

Op verzoek van haar klanten heeft FOCUS Vertaalbureau in 2017 tolkdiensten toegevoegd aan haar dienstenpalet, en haar vertaaldiensten uitgebreid van alleen NL-ENG naar meertalig. Momenteel bestaat het team uit een groep van 20 gespecialiseerde, deels beëdigde, vertalers en 12 beëdigde tolken. En dat lukt, want we krijgen regelmatig het compliment van klanten dat ze door ons werk meerwaarde leveren voor hun eigen klanten, omdat zij door ons werk hún internationaal opererende klanten optimaal kunnen bedienen.”

Willem Ezerman

Graag worden  wij ook uw partner in taal!